Brede inzetbaarheid.

Onze expertise in vier sectoren – healthcare, voeding, houtbewerking en groenonderhoud – is historisch gegroeid. De activiteiten waarin we goed zijn geworden, zijn vaak ook toepasbaar in andere domeinen. Onze value added services zijn er voor elk bedrijf dat nood heeft aan versterking op het gebied van manueel verpakkings- en assemblagewerk. Elke nieuwe vraag - hoe vreemd ook - bekijken we met een open geest.

Contacteer ons

Een waaier van activiteiten.

Verpakken en herverpakken

verpakken in blister, skin of een ander materiaal; uitpakken; krimpen; assortimenten maken; unidoseren; ...

Verwerken of afwerken

grafische afwerking; ondersteunend werk bij mailings; samenstellen van speciale promotieacties; maken van displays; …

Etiketteren

labelen of relabelen van verpakkingen, dozen of flessen; vignetten kleven; …

Montage en kitting

repetitieve taken voor de maakindustrie; recupereren van onderdelen en grondstoffen (circulaire industrie); samenstellen van producten; …

Controle

uitvoeren van visuele controles met oog voor detail

Locatiewerk in uw bedrijf.

A-kwadraat voert een groot deel van de activiteiten uit in aangepaste productiehallen in Turnhout en in Gierle. Is uw product moeilijk te verplaatsen, vraagt het transport een te grote administratieve inspanning of zoekt u nog helpende handen aan de lijn bij u op de werkvloer? In dat geval kunt u een beroep doen op de locatieteams van A-kwadraat.

Bij werk op locatie komt een gemotiveerde ploeg het werk ter plaatse uitvoeren. A-kwadraat leidt de medewerkers en mogelijke vervangers op, zodat u zonder zorgen de taken kan uitbesteden. Een begeleider van A-kwadraat stuurt en begeleidt het team. Onze begeleider is uw aanspreekpunt voor de planning en de dagelijkse gang van zaken.

De enthousiaste ploeg van A-kwadraat ondersteunt onze productie bij allerlei verpakkingsopdrachten.
value added services

Cartamundi

Elly Nooyens werkt al meer dan veertig jaar bij Cartamundi, ze volgt het handwerk op dat gebeurt door maatwerkbedrijven in België, Nederland, Polen en Frankrijk. Al haar hele carrière werkt ze samen met A-kwadraat. Marc Sylverans is verantwoordelijk voor aankoop voor de hele Cartamundi-groep en voor de supply chain van de Turnhoutse vestiging.


Naar het verhaal
locations

Brouwerij der Trappisten van Westmalle

Hans Poels is verantwoordelijk voor de dienst logistiek bij de Brouwerij van Westmalle. Drie jaar geleden kregen ze een vraag van retailklanten die een arbeidsintensieve toevoeging vroeg in hun productieproces. Sindsdien werkt een team van A-kwadraat mee in de brouwerij.


Naar het verhaal