Om op te eten.

U kan bij A-kwadraat terecht om open en gesloten voeding te verwerken, daarvoor hebben we immers de certificaten en de infrastructuur. Wat doen we onder meer? Bulkproducten verpakken, handmatig assortimenten samenstellen, displays bouwen, verpakkingen bestickeren of visuele controles uitvoeren. Eenmaal ze in de winkel liggen, moeten uw producten doen watertanden. Onze mensen zorgen voor een product dat af is tot in de puntjes.

Contacteer ons

Voedselveiligheid primeert.

A-kwadraat draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. We kunnen levensmiddelen en voeding in een geconditioneerde ruimte verwerken. Ook houden we rekening met mogelijke allergenen. Ons systeem van traceability laat toe om elke stap van het proces nauwgezet op te volgen en te controleren. Zo verzekeren we de veiligheid van uw product voor de consument.

Precies goed.

Iedereen heeft zo zijn talenten. Die van onze mensen: oog voor detail. Met veel toewijding verwerken we uw producten en zijn we trots op een precieze afwerking. Want wij weten dat we niet alleen voor u werken, maar ook voor uw klanten (en de klanten van uw klanten). In de planning, het stockbeheer en ons contact met u, mag u uitgaan van dezelfde nauwkeurigheid.

Certificaten.

A-kwadraat beschikt over volgende certificaten.

BRCGS

BRCGS is een globaal erkend certificaat voor voedselveiligheid en verpakkingsmaterialen. Meer dan 25.000 bedrijven in 130 verschillende landen hanteren deze standaard. Dat garandeert een vlotte, soepele samenwerking volgens de normen van de voedingsindustrie.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem dat o.a. de focus op de klant, betrokkenheid van medewerkers en continue verbetering centraal zet.

food, locations

Astra Sweets

Bart Van Looy is Operations Director bij Astra Sweets, de Turnhoutse snoepgoedproducent met een rijke geschiedenis. Als verantwoordelijke voor onder meer de productiesite van Turnhout, ziet hij de A-kwadraat ploeg elke dag aan het werk.


Naar het verhaal