Zorgen voor een aangename omgeving.

Als openbaar bestuur wilt u een levendige omgeving tot stand brengen voor uw inwoners. Als bedrijf wilt u uw terreinen aangenaam inrichten voor werknemers en klanten. Als zorginstelling wilt u groene ruimtes creëren waar uw bewoners of patiënten rust vinden en ontspannen. Als particulier houdt u van een stijlvolle, verzorgde tuin. A-kwadraat staat klaar voor grote werken en kleine klusjes. U kunt zich op andere zaken concentreren, wij zorgen voor een aangename omgeving.

Contacteer ons

Duurzaamheid primeert.

Wij pakken onze groenzorg duurzaam aan en zetten in op drie aspecten. Ten eerste, maximaal inzetten van elektrisch aangedreven materiaal. Wanneer tweetaktmachines onvermijdelijk zijn, gebruiken we enkel milieuvriendelijke acrylaatbenzine. Ten tweede, een gescheiden afvalverzameling en optimale afvalverwerking. Ten derde, pesticidenvrij beheer. In plaats daarvan kiezen we voor manueel onderhoud, thermische onkruidbranders of borstelmachines.

Meer dan onderhoud.

Onze ploegen staan klaar om publiek en privaat groen te onderhouden. Daarnaast kunnen ze nog heel wat andere taken uitvoeren:

Ecologische all-in-one-oplossing tegen de processierups
Aanplanten van parken en tuinen
Plaatsen van omheiningen
Aanleg van verharding
Bosbeheer (bijvoorbeeld het verwijderen van exoten, vellen van bomen, hakselen van takken)
Opruimen van zwerfvuil
Onderhoud van toeristische infrastructuur

Formules voor particulieren.

Ook als particulier kan u bij A-kwadraat terecht voor het onderhoud van uw tuin. We bieden verschillende formules aan:

Eenmalig onderhoud
Periodiek onderhoud (bijvoorbeeld elke maand, elke twee weken, elk snoeiseizoen)
Variabel onderhoud (telkens op vraag)

Bent u geïnteresseerd in ons groenaanbod? Wij komen graag bij u langs en geven u advies op maat.

wood, green

Gemeente Beerse

Dirk Peeters is ploegbaas van de groendienst van de Gemeente Beerse. De groene gemeente ondervindt al tien jaar veel overlast van processierupsen. Vorig jaar werd een duurzame bestrijdingmethode uitgetest: nestkasten voor koolmezen en pimpelmezen. Daarvoor werkte de gemeente samen met de groendienst en de houtafdeling van A-kwadraat.


Naar het verhaal